Morning call 25-7: Wallstreet is vermoeid

 

Terugblik gisteren

De aex maakte aan het begin van de handel een wilde beweging. Eerst 2 punten terug en daarna 4 punten omhoog. De rest van de dag zat de beurs op slot. De beweging was er in de middag niet meer. Bij het slot stond er een winst van 0.35% op 409.98 punten.

Op wallstreet bleven de beurzen dichtbij huis en sloten de indices vlak. Het was wachten op de stroom aan cijfers die nabeurs kwamen. Het cijferseizoen is in volle gang. Soms worden bedrijven afgestraft na cijfers en soms wordt het bejubeld, maar per saldo valt het niet tegen. Amazon viel wel tegen nabeurs. Er werd een verlies gerapporteerd en het komende kwartaal zal niet beter worden. Het aandeel leverde nabeurs fors in.

Knipsel

 

De stemming zag er zo uit gisteren:

Knipsel

 

 

De trend van de AEX

De aex is al weken bezig geweest met het weerstandsniveau rond 409 punten. Gisteren tegen het slot werd dit niveau nipt doorbroken. Het gap wat eerder deze week werd gezet is open gebleven.

 

aex daily

 

De trend van de dow jones

Er is de hele week weinig gebeurd. De bewegingen zijn met name de laatste dagen klein. De opgebouwde winsten worden vastgehouden. Geen kracht.

 

dow daily

 

 

Vooruitblik vandaag

De beursagenda met het macronieuws van vandaag vindt u hier:  https://www.optietrading.com/beurs-agenda/

Optietrading is actief op verschillende markten in Europa en op wallstreet. We nemen tactische posities in op basis van de korte trend en strategische posities op basis van de iets langere termijnverwachtingen. Binnenkort hebben we een interessante ”live training” waar begrippen als VISIE; TREND en STRATEGIE uitgebreid besproken zullen worden. Erg leerzaam.  U komt toch ook? https://www.optietrading.com/praktijkcursus-optiebeleggen-vanuit-technische-analyse/

De nabeurs resultaten van gisteren zijn nog niet goed verwerkt. futures noteren lager vanmorgen.

 

Knipsel

 

 

Koersdoelen, posities en tips worden op deze nieuwe chat van optietrading gegeven. Als u een kwartaalabonnement neemt, krijgt u van ons 1 maand GRATIS. Bij een halfjaarabonnement zelfs 2 maanden GRATIS extra!

https://www.optietrading.com/premium/

De resultaten sinds we gestart zijn met de nieuwe dienstverlening staan hier:

https://www.optietrading.com/resultaten/

Een goede handelsdag!