Testimonials

Petra
“Een fijne open communicatie op de chat waar ieder zijn mening op prijs wordt gesteld. En duidelijk veel kennis aanwezig.”

Niels
“Dankzij Rene heb ik het beleggen onder de knie gekregen. Rene weet als geen ander hoe het is om met opties te werken. Of het nu gaat om daytrading of lange termijn beleggen, aan Rene kun je alles vragen. Mede door zijn ervaring als beleggingsadviseur voorziet hij je altijd van deskundigadvies. Rene staat altijd voor je klaar.”

Pierre
“Optietrading : dé service voor opzetten van optiestrategieën, perfect klankbord voor checken van eigen setups, persoonlijke/private begeleiding en mogelijkheid tot groepschat in een geciviliseerd kader.”

Julian
“Met heel veel kennis en ervaring in combinatie met goede begeleiding ben je bij optietrading op juiste adres.”

Mw. van der Linden
“Mijn ervaring met Optietrading is perfect. De visie op de financiële wereld is geweldig uitgelegd. Goede tips gehad. Ik heb er mijn voordeel mee gedaan.”

Ischa
“Rene is een prettige en open persoonlijkheid die in staat is om de verschillende beleggingsconstructies die passen bij de klant duidelijk uit te dragen. Hij staat open voor andere meningen, ook als dat niet zijn eigen visie is, weet hij de voor en nadelen van een juiste (optie)strategie over te brengen.”

Jean
“Bij optietrading kun je sparren met ervaren traders en collega’s . Je leert hier tradingstrategieën die je niet in de handboeken terugvindt.”