Live charts

Hier ziet u de live charts van indices, valuta, rente en grondstoffen. Deze grafieken worden regelmatig ververst.  De commentaren en tips laten we achterwege. Dat is ledeninfo en bespreken we in onze GEZELLIGE en LEERZAME CHAT LINK! KLIK HIER  .  U bent natuurlijk welkom als VIP-lid. Op deze pagina zijn de grafieken gratis voor iedereen te lezen.

Live charts

De beurzen in Europa die we  volgen zijn de AEX en DAX.  De beurzen op wallstreet die we volgen zijn: De dow jones, nasdaq en de s&p500, De valuta die we volgen: Euro-dollar. De grondstoffen die we volgen: Olie, goud en zilver. En tot slot de renteontwikkeling in Duitsland (BUND) en in de V.S. (T-Note).  Hieronder al deze charts. Verder zijn we actief met opties op grote nasdaq-fondsen. De grafieken van deze bedrijven bespreken we doorlopend op onze chat en worden niet in dit overzicht getoond.

 

Indices Europa 

AEX 

 

 

DAX

 

Indices wallstreet

De Dow Jones Industrial Average is de oudste aandelenindex  (1896) van de Verenigde Staten en bevat 30 fondsen. De dow is in tegenstelling tot veel andere beurzen een ongewogen gemiddelde. Dat betekent dat het fonds  met de hoogste koers het zwaarst weegt. Deze index is gecreëerd door de redacteuren van de Wall Street Journal . 

Dow jones 

 

Nasdaq 

 

S&p500 

Valuta

Euro-dollar 

Grondstoffen

Olie 

Zilver

Goud

Rente

VS:(10-jaars obligatie (10y Tnote)  

 

Duitsland: Bund

 

Vragen? Mail naar info@optietrading.com

Of bekijk de verschillende abonnementen  van optietrading

Abonnementen

 

Rene vd Vondervoort