Over Optietrading.com

Rene van der Vondervoort, CEO Optietrading

In 2009 is Optie Trading opgericht door René vd Vondervoort. Via de nog toenmalige website OptieTrading.nl verzorgde hij als optie specialist de adviezen voor de service die via de website te volgen waren. Na zijn benoeming als Nederlands Beste Analist van 2011 wilde hij een stap maken met de website en service van Optie Trading. Hieruit ontstond Optietrading.com.

René, geboren in 1968, is al sinds 1990 actief in de beleggerswereld. Tot 2008 is hij werkzaam geweest bij de Rabobank op afdeling private banking als DSI-Senior Beleggingsadviseur. Hier adviseerde hij onder meer de actieve optie klanten.

In 2009 heeft hij de advies site OptieTrading.nl opgericht waarmee hij in 2011 is uitgeroepen tot Beste Analist van 2011. Door zijn reeds opgedane ervaring in de beleggerswereld en het handelen in opties heeft hij zich zelf diverse optieconstructies eigen gemaakt. Hierdoor beschikt hij over de kennis en mogelijkheden om gedurende alle facetten van de markt verschillende optieconstructies op te zetten. We mogen hem hierdoor ook oprecht de Optie Specialist noemen.

Wat kunt u verwachten van OptieTrading.com?

  • Voorbeurs dagelijks een beursbericht per mail
  • Live chat over de waan van de dag/trends
  • Individuele tradeplannen maken
  • Concrete en duidelijke optietips korte/lange termijn
  • Verschillende manieren van handelen
  • Visies met elkaar delen

Doelstelling chat
Op de chat wordt voor onze betalende leden de gehele dag de korte-termijntrends van verschillende beurzen besproken. In juli 2015 zijn gestart met ”optietrading nieuwe stijl” Wat houdt dat in? Op deze VIP chat

 

 

over

bespreken we op welke manier u het liefst wilt handelen. Een tradeplan is daar essentieel bij. Alles is bespreekbaar. U vraagt, wij draaien. Elke visie kan een andere strategie hebben. Elke belegger is anders en heeft dus andere wensen. Desgewenst krijgt u via de privé-chat of via mail individueel advies gericht op uw eigen wensen en mogelijkheden.

Chatten over de waan van de dag
De huidige economische situatie geeft aan dat er veel onzekerheden zullen zijn de komende jaren. De beurzen laten dit ook zien door relatief grote bewegingen. Op de chat komen gedurende de dag behalve grafieken ook nieuwsberichten naar buiten.

Verschillende manieren van handelen
Iedere belegger is anders. De ene wil het liefst long handelen, de ander liever short. Markten bewegen zich 80% van de tijd relatief zijwaarts. Op de chat kunt u de hele dag alle vragen stellen. Lees alles over opties

Visies met elkaar delen
Iedere visie is welkom en op de chat kan iedereen melden wat hij/zij te melden heeft. Alleen meelezen wordt uiteraard ook gewaardeerd. Wilt u een tijdje met ons meehandelen in de VIP room van optietrading? Zie hierboven de verschillende abonnementen die we aanbieden.