Morning call 31-10: Bank of Japan verrast met stimulering

 

Terugblik gisteren

Het was een dollemansrit. De beurzen openden hoger; daarna een val van 2% en later in de middag werd de gehele daling weer goedgemaakt. De AEX eindigde 0,65% hoger op 403.71 punten. Wallstreet wist de dag wederom op het hoogste punt af te sluiten.

Het marktbeeld:

 

Knipsel

 

 

De verrassing kwam vannacht. De bank van Japan besloot nieuw geld in de markten te pompen. De futures gaan door het dak.  De beurzen in Azië vliegen. De nikkei pakt bijna 5%. De beurzen in China doen het wat rustiger aan maar winnen ook ruim 1%.

De yen daalde naar een nieuw laagterecord ten opzichte van de dollar.

image012

 

De trends op de beurzen

 

Oktober leek een slechte maand te worden voor de financiële markten. Maar de laatste weken zien we wat de bulls nog uit de hoge hoed toveren. Een loodrechte stijging. En de stijging is nog niet klaar. Vandaag zal er bij opening nog een procent bijkomen.

AEX

De AEX zal met een gap-up openen. En komt dan in de zware weerstandszone 408-410. Maar wat is weerstand in deze markt? Bij opening zal de MA50 worden getest. Geen crash zonder euforie.  En volgens mij hebben we euforie.

 

aex daily

 

Dow jones

De loodrechte stijging is nog niet klaar. Daar komt vandaag ook nog een procent bovenop. Naar een nieuwe all time high.

 

dow daily

 

 Vooruitblik vandaag

De V.S. is gestopt met stimuleren. Japan gaat ermee door. De markten worden opnieuw overspoeld met liquiditeiten. De beurzen krijgen vleugels. De futures voor opening van de Europese en Amerikaanse beurzen ziet u hieronder.

 

Knipsel

 

Heeft u onze superdeal al gelezen? https://www.optietrading.com/eindejaarsaanbieding-e9900-tm-2014/

De service optietrading:

We hebben een moderne tradingroom die exclusief voor premium leden toegankelijk is. De gehele dag worden er grafieken van maatgevende indices getoond.  U kunt er al uw vragen stellen.  Koersdoelen, posities en tips worden in deze nieuwe chat van optietrading gegeven.  U kunt er bij optietrading voor kiezen om deze tips zelf uit te voeren, maar u kunt dit ook aan ons over laten zodat wij dat voor u doen.  Als u een kwartaalabonnement neemt, krijgt u van ons 1 maand GRATIS. Bij een halfjaarabonnement zelfs 2 maanden GRATIS extra!

https://www.optietrading.com/premium/

Een goede handelsdag!