Morning call 23-12: Korte handelsweek voor Europa

 

Terugblik gisteren

Het was een vriendelijke start van de nieuwe handelsweek. De positieve start werd de gehele dag verdedigd en de winst werd niet meer uit handen gegeven. De AEX eindigde 0.77% hoger op 421.58 punten.

Wallstreet kende eveneens een positieve sessie en na een eindsprintje eindigden de indices op nieuwe all time high standen. De enige smet op de markten was wederom de olieprijs die verder daalde.

Marktbeeld

Knipsel

 

 

De trends op de beurzen

AEX

Na de bodem van begin vorige week is er een nieuwe felle stijging begonnen. Kopers hebben haast. Nog een paar handelsdagen dit jaar en was is nu mooier dan het jaar af te sluiten op het hoogste punt?

 

aex daily

 

DOW JONES

Wallstreet lukte het om te sluiten op een nieuwe all time high. De vorige dalingsgolf is hiermee snel vergeten. Positief het jaar uit!

dow daily

Vooruitblik vandaag

De beursagenda: https://www.optietrading.com/beurs-agenda/

Europa heeft een korte handelsweek. Morgen nog een halve dag en dan is de week alweer voorbij. Om die reden is er vandaag al de expiratie van weekopties. Vrijdag 2e Kerstdag zijn de beurzen op Wallstreet wel gewoon open.

De futures voor opening van de Europese beurzen noteren positief

Knipsel

 

De service optietrading:

We hebben een moderne tradingroom die exclusief voor premium leden toegankelijk is. De gehele dag worden er grafieken van maatgevende indices getoond.  U kunt er al uw vragen stellen.  Koersdoelen, posities en tips worden in deze nieuwe chat van optietrading gegeven.

U kunt er bij optietrading voor kiezen om deze tips zelf uit te voeren, maar u kunt dit ook aan ons over laten zodat wij dat voor u doen.  Dat gaat dan via onze brokers TRADZSTER en sinds kort ook TODAYS. De service www.optietrading.com AEX wordt verzorgd door Rene vd Vondervoort en de service www.optietrading.com S&P500 wordt verzorgd door Mischa Snijders.

Meer over ons vindt u hier: https://www.optietrading.com/over-ons/

Als u een kwartaalabonnement neemt, krijgt u van ons 1 maand GRATIS. Bij een halfjaarabonnement zelfs 2 maanden GRATIS extra!

 

Een goede handelsdag!