Update 24-4: Nieuwe all time high voor de nasdaq!

 

Terugblik gisteren

De koopwoede bij beleggers is nog altijd niet gestild. Het cijferseizoen is in volle gang. Gisteren presteerden veel nasdaqfondsen nabeurs de resultaten. Beleggers wisten er wel raad mee! Al waren de resultaten soms tegenvallend, het mocht de pret niet drukken. De koopknop werd massaal ingedrukt. De nasdaq wist gisteren de oude toppen van 15 jaar geleden weer te bereiken en te sluiten op een nieuwe all time high.

3 fondsen die eruit sprongen: Microsoft, google en amazon. In de nabeurshandel kwamen er stevige plussen.

 

ms

goog.

amz

 

Het marktbeeld:

 

Knipsel

 

De trends op de beurzen

 

De AEX heeft eigenlijk niet zoveel laten zien deze week. De 509-510 puntenzone is sterke weerstand gebleken. Corrigeren is er ook niet bij. De stijgende trend is volledig in tact.

 

aex daily

 

 

DAX

 

De DAX was gisteren opvallend zwakker dan de AEX. De DAX noteert onder de MA 20 en de MA 50 werd bereikt als steun.

 

dax daily

 

 

S&P500

Europa lijkt moe, dan neemt wallstreet het stokje weer over. Intraday bereikte ook de S&P500 gisteren een nieuwe all time high. Het slot was wel positief, maar net geen all time high.

 

s&p daily

 

Vooruitblik vandaag

Beursagenda: https://www.optietrading.com/beurs-agenda/

 

De futures noteren verdeeld. De nasdaq future (NQ) staat hoger terwijl de Dow-en s&p-future  wat lager noteren. De DAX gaat bij opening wat herstellen. De future voor de Europese beurzen noteren hoger op moment van schrijven.

 

Knipsel

 

 

 

 

Lees alles over onze nieuwe VIP-service: https://www.optietrading.com/abonnementen-optie-traden/abonnement-optietrading-vip-service/

 

Rene vd Vondervoort