Update 27-4: de vooruitzichten voor komende beursweek

Vandaag op Koningsdag zullen alle beurzen geopend zijn. We hebben wel met een korte beursweek te maken want vrijdag zijn de Europese beurzen gesloten in verband met de viering van ”de dag van de arbeid”. De Amerikaanse beurzen zullen dan wel geopend zijn.

Het cijferseizoen is in volle gang. Ik noem een paar interessante cijfers voor komende week. Vanavond nabeurs presenteert apple de resultaten. Morgen voorbeurs is het de beurt aan philips en nabeurs laat twitter zien hoe ze ervoor staan. Op woensdag is het belangrijkste nieuws om 20.00 uur als de FED met het rentebesluit komt. Er wordt geen rentestap verwacht maar de markten willen graag weten wanneer de FED gaat starten met een renteverhoging. Donderdag presenteert een handjevol AEX-fondsen de resultaten waarbij de resultaten van shell de meeste aandacht zullen trekken.

Grondstoffen

De olieprijs is na de harde klap van vorig jaar aan een opmars bezig. Het gaat met horten en stoten. De korte trend is omhoog. Er ligt nog een groot gap van begin december 2014 te wachten. Dit mag als doel omhoog gezien worden.

brent

Het plaatje van zilver is nog altijd bearish. Het dalend trendkanaal is in tact en de lows blijven in beeld. De situatie is oversold.

zilver daily

De trends op de beurzen

AEX

Het stijgend trendkanaal is in tact. Afgelopen weken was er per saldo weinig beweging. Een dip wordt snel gekocht maar van kracht kunnen we niet spreken.

aex daily

DAX

De beweging omlaag afgelopen week was bij de DAX wat groter. De dax vond echter de hele week steun op de MA 50. Het stijgend trendkanaal is in tact. De stochastic staat bij de DAX onderin. Dit is voor het eerst dit jaar.

dax daily

S&P500

Ook bij deze index is het stijgend trendkanaal in tact. Net als de nasdaq bereikte de s&p500 afgelopen week nieuwe hoogste koersen ooit. De stochastic zien we bij de DAX onderin staan; bij de s&p500 staat ie bovenin. Er is nog wel ruimte omhoog trouwens. De bovenkant van de wig is het doel omhoog. Zou de index onder de rode stippellijn zakken, dan is het ”alle hens aan dek”. Nu nog niet aan de orde.

s&p daily

De futures openen vanmorgen vlak.
De beursagenda: https://www.optietrading.com/beurs-agenda/

De site optietrading wordt momenteel vernieuwd.Het kan de komende week nog zijn dat de site trager is, of tijdelijk offline. Excuses voor het ongemak.

Wat kunt u concreet verwachten van het NIEUWE optietrading?

Op deze site blijft een gratis chat actief. Op de gratis chat (voor iedereen toegankelijk na inloggen) worden geen concrete adviezen gegeven.

Advies op maat is er wel degelijk bij optietrading. Daarvoor hebben we de VIP service. Het advies wordt gegeven in een VIP chat. U kunt bij deze chat meelezen of actief meechatten. U kunt de hele dag vragen stellen over uw mogelijkheden. Dit kan ook via privé-chat of via mail. Discretie gewaarborgd.

Als u liever niet met opties wilt handelen maar bijvoorbeeld liever met sprinters of andere derivaten, is dat geen enkel probleem. Ieder zijn ding. Het gaat uiteindelijk om de richting. Wilt u kort of wilt u lang handelen? Wilt u strategische of tactische posities? Alles wordt besproken in de nieuwe VIP chat.

De VIP chat draait buiten de site optietrading om. Dus op die VIP chat (hipchat) is geen vertraging en kunnen grafieken en andere zaken altijd makkelijk getoond worden.

Wat kost het nieuwe VIP abonnement bij optietrading?

Op de site kunt u de reguliere prijzen zien. Maar bij een nieuwe site hoort ook een nieuwe aanbieding. EN WAT VOOR EEN AANBIEDING!!
Kwaliteit gaan voor kwantiteit. Dat zal altijd mijn streven blijven.

U betaalt met deze nieuwe aanbieding voor de rest van het jaar (8 maanden) net iets meer dan wat u normaal gesproken voor een kwartaal abonnement van optietrading zou betalen. Uw abonnement gaat lopen t/m 31-12-2015 en u betaalt hiervoor het luttele bedrag van 269 euro inclusief 21% BTW. U leest het goed! 269 euro!

Als u van deze aanbieding gebruik wilt maken, kunt u dit kenbaar maken door een mailtje te sturen naar info@optietrading.com. U ontvangt dan een factuur en na betaling daarvan krijgt u toegang tot de VIPchat met alle mogelijkheden die daarbij horen. Voor de beginnende beleggers meld ik nog dat er later dit jaar ook een online seminar op de VIP chat wordt gegeven. Dit is bij deze aanbieding inbegrepen. Dit online seminar kunt u vergelijken met een optiecursus. Alle facetten van de derivatenhandel komen daarbij aan de orde.

Ik hoop u graag binnenkort te ontmoeten als VIP bij optietrading!

Rene vd Vondervoort
optietrading