Update 28-4: nieuwe onderhandeltactiek van Griekenland

Terugblik gisteren

Het was een negatieve ochtend voor de beurzen. De AEX dook weer onder de 500 punten. Opluchting kwam er op de financiele markten toen bekend werkt gemaakt dat Griekenland het onderhandelteam op verschillende plaatsen wijzigt. Na dit bericht waren de beurzen gerustgesteld en keerden de kopers terug. De AEX wist een nieuwe high te plaatsen en eindigde ruim 1% hoger op 509.24 punten.

Wallstreet ging voortvarend van start maar kon de recordstanden niet vasthouden. Bij het slot stonden er kleine verliezen. Apple liet prima resultaten zien. Na een positieve sessie voor het aandeel, dikte apple in de nabeurshandel nog wat aan.

apple nabeurs

De waan van de dag op de beurzen ziet u hieronder

Knipsel

De trends op de beurzen

AEX

De top van dit jaar werd weer opgezocht. De index eindigde op het hoogste punt sinds 2008.

aex daily

DAX

De DAX had een goede dag gisteren. Stijgend trendkanaal is in tact gebleven. Geen nieuwe high.

dax daily

S&P500

Intraday wel een nieuwe high, maar aan het eind van de sessie werd alle winst ingeleverd. Een inverted hammer is de laatste candle geworden. (potentiƫle top)

s&p daily

Vooruitblik vandaag

Philips kwam vanmorgen met cijfers. Een hele drukke agenda
Doorlopend komt het twitternieuws voorbij op de site (links). Macronieuws staat ook in de beursagenda

De futures openen vanmorgen vlak. Apple heeft blijkbaar niet voor een jubelstemming gezorgd. Het belangrijkste nieuws van deze week komt morgenavond pas om 20.00 uur. De FED zal wellicht een tipje geven wanneer de eerste renteverhoging gaat komen.

Knipsel

De site wordt vernieuwd, daarbij hoort een aanbieding!

Voor slechts 269 euro bent u de rest van dit jaar VIP-abonnee bij optietrading! Wilt u hiervan gebruik maken, mail dan snel naar info@optietrading.com

Een fijne handelsdag!

Rene vd Vondervoort