De service optietrading geheel vernieuwd!!

De nieuwe VIP service van optietrading gaat van start.

Wat houdt deze nieuwe service in?

We gaan het doen als vanouds. Niet meer zoals de afgelopen tijd gegaan is met het automatisch handelen. Eerlijk is eerlijk, dat automatisch handelen is niet mijn ding. Ik zit inmiddels zo’n 25 jaar in het vak en individueel advies ligt me het beste. Dat is dus waar ik in de toekomst mee door zal gaan. Individueel advies op maat. Voor de beginnende maar ook voor de gevorderde belegger. Sparren over posities. Dit wordt gedaan met mijn specialiteit: het opzetten van optieconstructies. Iedere belegger is anders dus u krijgt wellicht een ander advies dan uw buurman. U wilt actiever of minder actief handelen dan uw buurman dus voor u gelden andere regels.

Concreet:

In de VIP-chat wordt de waan van de dag op de financiële markten besproken en toegelicht met grafieken. Er worden kansrijke posities gemeld en optieposities ingenomen. U kunt passief de chat volgen, maar u kunt ook actief deelnemen en vragen stellen. Sparren over mogelijkheden, over posities. In de privé-chat desgewenst. Discretie gewaarborgd.

Wilt u het vernieuwde optietrading uitproberen? De lat is zo laag mogelijk gelegd. We hebben een grandioos aanbod. U kunt NU kennis maken met optietrading met tot wel 60% korting op de reguliere prijzen. Vergeet gewoon even de abonnementsprijzen die op de site staan. Met deze aanbieding heeft u de keuze uit 2 mogelijkheden:

— 4 maanden VIP-abonnee voor 169,–
— 8 maanden VIP-abonnee voor 269,–

Wilt u hiervan gebruik maken, mail dan naar info@optietrading.com en meld welke aanbieding u wilt. Wacht niet te lang want deze superaanbieding is tijdelijk!

We zien u binnenkort graag bij het vernieuwde optietrading!
Rene vd Vondervoort