Update 24-5: Alle aex-fondsen op een rij

De AEX is een index waar 25 verschillende ondernemingen in zitten. Niet alle fondsen tellen even zwaar. Binnen de AEX zijn ING, SHELL En UNILEVER de zwaargewichten. Deze 3 fondsen wegen samen circa 43% in de AEX. Aan de andere kant wegen AALBERTS, BOSKALIS, DELTA LLOYD, NN GROEP, TNT EXPRESS en VOPAK gezamenlijk minder dan 5%.

 

Hieronder ziet u de trends van ALLE aandelen die genoteerd staan binnen de AEX.  In de moderne chatroom van optietrading bespreken we de fondsen waar u optieposities in heeft genomen of in wilt gaan nemen.  Interesse om een tijdje mee te kijken/chatten met optietrading? Dit kan al vanaf 1 euro per dag. Let op: deze super-aanbieding geldt nog slechts 1 week!  Mail naar info@optietrading.com als u interesse heeft.

 

Charts powered by prorealtime

 

Allereerst natuurlijk de AEX chart

AEX25 Index

AALBERTS

AALBERTS INDUSTR

AEGON

AEGON

AHOLD

AHOLD KON

AKZO NOBEL

AKZO NOBEL

ALTICE

ALTICE

ARCELOR MITTAL

ARCELORMITTAL

ASML

ASML HOLDING

BOSKALIS

BOSKALIS WESTMIN

DELTA LLOYD

DELTA LLOYD

DSM

DSM KON

GEMALTO

GEMALTO

HEINEKEN

HEINEKEN

ING

ING GROEP

KPN

KPN KON

NN

NN GROUP

OCI

OCI

PHILIPS

PHILIPS KON

RANDSTAD

RANDSTAD

REED

REED ELSEVIER

SHELL

ROYAL DUTCH SHELLA

TNT

TNT EXPRESS

UNIBAIL

UNIBAIL-RODAMCO

UNILEVER

UNILEVER DR

VOPAK

VOPAK

WOLTERS

WOLTERS KLUWER

 

 

Voor alle vragen kunt u mailen naar info@optietrading.com

 

Rene vd Vondervoort