Update 24-6: NO deal!

 

De financiële markten schrikken een klein beetje van het nieuws wat zo juist naar buiten is gekomen.  Griekenland was trots op het voorstel wat ze eerder deze week hadden gedaan. Griekenland wil gaan bezuinigen/hervormen maar de maatregelingen die daarvoor genomen gaan worden blijken niet voldoende om in aanmerking te gaan komen voor een nieuw steunpakket. Er is dus voorlopig NO DEAL. De trojka is niet akkoord met de Griekse voorstellen.

De markten waren rustig begonnen vandaag maar na dit nieuws zien we minnen op de borden. Kleine minnen.

Afgelopen dagen zijn er bij de AEX 2 gaps geslagen (overgeslagen koersgebied van de dag ervoor) en het gap van gisteren  (493-490) lijkt gesloten te gaan worden. Het 2e gap ligt nog tussen 480 en 485 punten.

 

AEX25 Index

 

DAX

 

DAX30 Perf Index

 

De Amerikaanse futures zijn na dit nieuws ook in de min gedoken. Het heeft er alle schijn van dat de grote stijging van afgelopen dagen niet verder kan gaan. De hoop op een deal is even weg.

 

Knipsel

 

Heeft u onze summer sale al gelezen? https://www.optietrading.com/2015/06/04/summer-sale-bij-optietrading/

 

Rene vd Vondervoort