Optietrading VIP service, ook voor U

Beste lezer,

Er is iets interessants veranderd aan de VIP-service van optietrading.

We hebben een rekening geopend bij DEGIRO. Op die rekening is 2.500 euro gestort. Dit bedrag is gekozen om de lat zo laag mogelijk te leggen voor iedereen. Met dit bedrag wordt een gespreide optieportefeuille opgebouwd. Spreiding in looptijden. Er wordt niet gehandeld met kale opties, maar met spreads om het risico te beperken.

Alle transacties van deze portefeuille worden besproken in de VIP-chat van optietrading. Deze portefeuille wordt dagelijks getoond zodat u altijd up-to-date bent. U bepaalt uiteraard zelf of u mee gaat met de gekozen strategie.

Neem eens een kijkje op de vernieuwde drukbezochte chat! Voor het geld hoeft u het niet te laten, VIP-abonnee bent u al vanaf 2 euro per dag!

 https://www.optietrading.com/abonnementen-optie-traden/abonnement-optietrading-vip-service/

 

Misschien wilt u eerst uw kennisniveau van opties wat opkrikken? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de eendagscursus die zaterdag 14 november wordt gegeven. In 1 dag leert u alles over verschillende boeiende strategieën om de hectische periodes op de beurzen optimaal te doorstaan.

Alle info vindt u hier: https://www.optietrading.com/2015/09/28/14-november-cursus-optie-strategieen/

 

Een goed weekend gewenst!

Rene vd Vondervoort