14 november: Cursus optie strategieën

Optietrading verzorgt regelmatig cursussen bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in de economie en de financiële markten.

De financiële markten zijn de laatste maanden enorm in beweging. De wereldwijde groeiparels van weleer verliezen hun glans. In China crashen de beurzen al een tijdje. Brazilië zit in een diepe recessie. De economie van Rusland piept en kraakt. Oorlogen bepalen het beeld in het Midden Oosten. De olieprijs duikelt. En de beurzen? De beurzen beginnen een klein beetje te beseffen dat de grote stijging van de afgelopen 6.5 jaar wel eens op een vervelende manier kan aflopen.

Dit biedt kansen voor de belegger. Grote kansen. Misschien wel ”once in a lifetime” kansen! Tijdens deze nieuwe cursus worden concrete mogelijkheden besproken om op een eenvoudige manier mee te kunnen doen met onze strategieën voor het komende jaar. Ook dit keer  zal de nadruk van de cursus minder op technische analyse liggen. Er worden wel veel grafieken getoond, maar de nadruk zal liggen op interessante en lucratieve strategieën die toegepast kunnen gaan worden.

 

 

 

Wanneer wordt deze interessante cursus gegeven?

Zaterdagmiddag 14 november 2015

 

Het programma van de dag: 

12.00 uur:  Introductie

12.15 uur—-13.30 uur  Stukje geschiedenis, economie en visie

13.30 uur—-14.15 uur Lunch

14..15 uur—-17.00 uur Bespreken van alle mogelijke strategieën + toelichten + discussie

 

Kosten

De kosten van deze dag zijn slechts 119 euro incl. BTW. pp Dat is inclusief lunch en onbeperkt drank.

Neem je je vriend(in)/partner mee? Dan beide 25% korting!

 

Locatie

Knipsel

 

 

Inschrijven of info: mail naar info@optietrading.com

Wij sturen u dan een factuur. De betaling van de factuur is uw inschrijvingsbewijs.

 

Rene vd Vondervoort