De geheel vernieuwde services van optietrading in 2016!

Optietrading is vernieuwd!

 

Optietrading is in 2015 gestart met een nieuw en eigen concept. Doe waar je goed in bent!

Deze unieke manier van adviseren is lucratief gebleken en wordt door de leden als positief ervaren. in 2016 wordt dit voortgezet en zelfs uitgebreid. Advies op maat. Voor de beginnende maar ook voor de gevorderde belegger.  Dit wordt gedaan met mijn specialiteit: het opzetten van optieconstructies.

Handel in opties is meer dan LONG roepen bij een positieve trend of SHORT roepen bij een negatieve trend. Bij optietrading maken we gebruik van veel meer mogelijkheden die de markten ons bieden.  Wilt u zich graag eerst wat verdiepen in de basiselementen van de optiehandel? Lees dan dit: https://www.optietrading.com/alles-over-opties/

We hebben 2 abonnementen: De VIP service en de LIGHT service.

De VIP service werkt met voorbeeldportefeuilles. Alle transacties die gedaan worden door optietrading worden op de chat gemeld en kunt u zelf bekijken. U bepaalt of u de trade zelf ook wilt innemen.  Tips worden besproken op de VIP-chat, waar ook de hele dag de financiële markten gevolgd worden.

 

VIP chat

 

De LIGHT service is voor de mensen die geen zin hebben om te chatten maar wel regelmatig optietips willen ontvangen.  Deze service kost slechts 59 euro. De looptijd is variabel. Als er 1.000 euro verdiend is, stopt uw LIGHT abonnement automatisch. Zolang deze winst niet is gemaakt, loopt uw abonnement gewoon door. Na afloop van uw abonnement kunt u natuurlijk verlengen. Voorbeurs krijgen zowel VIP als LIGHT leden een mail met de belangrijke zaken voor die dag.

 

Wilt u meer info? Bekijk dan onze abonnementenpagina’s bovenin de site.

Heeft u vragen of wilt u abonnee worden? Mail dan naar: info@optietrading.com

 

Rene vd Vondervoort