Optietrading wenst u een succesvol 2016!!

Het jaar 2015 was een interessant beleggingsjaar. De financiële markten werden ook dit jaar gegijzeld door de beleidsmakers. Er is alles aan gedaan om de markten ook dit jaar weer hoog te houden. Dat is goed gelukt. De meeste beurzen konden nieuwe hoogste koersen ooit noteren.

Het toverwoord van 2015 was: TINA

Wereldwijd gingen de stimuleringen vrolijk verder. Niet alleen de ECB pompt, maar het is een wereldwijd spel. Het kapitalistisch systeem in de huidige vorm moet zo lang mogelijk door kunnen gaan. De onhoudbare schuldproblemen wereldwijd worden weggelachen door simpelweg meer schulden aan te gaan. De rente is inmiddels negatief. Probleem is voor later. Er is  50% meer schuld dan tijdens de schuldencrisis van het jaar 2008.

There is no way back!

Waar dit toe gaat leiden, weet niemand.  Hoe dit gevaarlijk spelletje/experiment gaat eindigen, is het grote vraagstuk voor de komende jaren. Het lijkt me niet logisch dat je een kredietcrisis oplost door MEER kredieten te creëren. Dat is wel waar de beleidsmakers al jarenlang mee bezig zijn.

 

draghi_mario_ecb_rtr

 

So true:

http://www.zerohedge.com/news/2015-07-26/how-we-got-here-2008-financial-crisis-dummies

 

Veel boeken zijn er al geschreven over een aanstaande nieuwe crisis.  Van nieuw financieel systeem tot volledige chaos.  Mensen die dit openlijk melden, worden doemdenkers genoemd. Wat nou probleem! Wat nou crisis? Gewoon doorgaan!

 

De financiële markten

 

De maatgevende s&p500 laat zien dat het momenteel veel beter gaat dan in het jaar 2000 of in het jaar 2007. Dit jaar werd met gemak een nieuwe hoogste stand ooit bereikt!

Geen gezeik, allemaal rijk!

We verwachten veel spektakel op de beurzen in 2016!

 

S&P500 Index

 

Alle info over de service optietrading vindt u op de homepage van deze site.

Als u meer informatie wilt, kunt u mailen naar  info@optietrading.com

 

Fijne dagen!

Rene vd Vondervoort