Nieuwe bijeenkomst op 20 februari 2016

Optietrading verzorgt regelmatig bijeenkomsten. Voor leden maar ook voor andere geïnteresseerden. Veel beleggers vinden het prettig om af en toe over de financiële markten en over de wereldeconomie met elkaar van gedachten te wisselen. Nieuwe ideeën opdoen. Verschillende inzichten met elkaar delen. Dergelijke bijeenkomsten zijn daar uitermate geschikt voor.  Er is behoefte aan. Juist in onzekere tijden.

De beurzen zijn onrustig. Het jaar 2016 is nog maar net gestart maar belooft veel beweeglijkheid. Niet alleen bij aandelen, maar ook bij de valuta en de grondstoffenmarkten. Dit biedt kansen. Grote kansen. We bespreken alle mogelijke strategieën graag samen met u tijdens de volgende geplande bijeenkomst!

Wanneer wordt deze gegeven?

Zaterdagmiddag 20 februari 2016

Het programma van de dag: 

12.00 uur:  Introductie

12.15 uur—-13.00 uur  Stukje economie en visie

13.00 uur—-13.45 uur Lunch

14.00 uur—-17.00 uur Bespreken van alle mogelijke strategieën + tips + toelichting + discussie

Locatie

Knipsel

 

Kosten

De kosten van deze middag zijn slechts 99 euro incl. BTW. pp Dat is inclusief lunch en drinken.

Neem je je vriend(in)/partner mee? Dan beiden 25% korting!

 

Inschrijven of info: mail naar info@optietrading.com

Wij sturen u dan een factuur. De betaling van de factuur is uw inschrijvingsbewijs.

 

Tot dan!

Rene vd Vondervoort