Update 28-4: Facebook is HOT

Gisteren was het voor beleggers weer wachten op het beleidscomité van de centrale banken in de V.S. (FED). Om 20.00 uur zou er nieuws komen. De Europese beurzen wisten de hele dag geen richting te kiezen. De AEX eindigde uiteindelijk met een plus van 0.19% op 448.37 punten. De overige Europese beurzen deden het na een eindsprintje net iets beter. Op wallstreet had de nasdaq het moeilijk. De FED verraste niet en liet een rentestap achterwege. De beurzen op wallstreet bleven er cool onder. Het resultatenseizoen is in volle gang. De meeste grote spelers op de nasdaq laten teleurstellende resultaten zien. Dat was gisteren de reden dat de nasdaq lager was. De cijfers van apple van een dag eerder werden verwerkt. De dow jones eindigde licht hoger, de nasdaq leverde bijna een procent in.

Facebook was gisteren nabeurs een positieve uitzondering voor de nasdaq. Er werd een 52% hogere winst gerapporteerd. In de nabeurshandel schoot het aandeel omhoog.  Het gezichtenboekje is weer HOT. Een nieuwe hoogste koers ooit voor FB!

 

Knipsel

De trends op de beurzen

AEX

In de uurgrafiek van de aex is duidelijk te zien dat de aex steun heeft op het lijntje bij 444. Het gap moet blijkbaar open blijven. De rek is eruit, de kracht ontbreekt maar van downforce is nog geen sprake.

AEX25 Index

 

NASDAQ

In de uurgrafiek van de nasdaq zien we sinds een week een trenddraai. De trend laat lagere toppen en lagere bodems zien.

 

Mini NASDAQ100 Full0616 Future

S&P500

De s&p500 wil niet weten van een draai. Er staat al een tijdje geen duidelijke trend.

 

Mini S&P500 Full0616 Future

 

Verwachting vandaag

De futures hebben er vanmorgen geen zin in. The day after FED is always bad.

Knipsel

Wilt u optietrading leren kennen? We hebben een kennismakingsaanbieding. Het verplicht u verder tot niets! Kijk hier voor alle info!

abo optie

tot zo op de chat  chat en anders: een fijne dag!

Rene vd Vondervoort