Update 2-5: Stijgingen afgerond

 

Na een lange stijgingsperiode eindigden de beurzen vorige week in mineur. De nikkei heeft het moeilijk door de dure Yen en is het meest volatiel. De aex dichtte het gap van 3 weken geleden welke nog open stond tussen 444 en 440 punten. Ook wallstreet deed volop mee. Belangrijke steunen werden neerwaarts doorbroken. Wat betekent dit voor de komende weken? Lees hieronder verder.

 

De trends op de beurzen

AEX

Met een grote dalingsdag op vrijdag eindigde de aex onder relevante steun. De weg naar beneden ligt hiermee open.

 

AEX25 Index

 

S&P500

De S&P500 lijkt de weg naar beneden ook gevonden te hebben. Het gaat nog niet van harte bulls stribbelen logischerwijs tegen en willen niet weten van een toppatroon.

S&P500 Index

NASDAQ

De technologiebeurs nasdaq heeft een duidelijk afgerond toppatroon. De koersuitslagen van bedrijven die met resultaten komen zijn groot. Forse stijgingen en dito dalingen wisselen elkaar in rap tempo af.

 

NASDAQ100 Index

Verwachting vandaag

De futures liggen er rustig bij. Europa kan positief van start.  Later deze week mogen nieuwe lagere bodems verwacht worden. Koersdoelen en posities is ledeninfo.

Knipsel

 

Wilt u optietrading leren kennen? We hebben een kennismakingsaanbieding. Het verplicht u verder tot niets! Kijk hier voor alle info!

abo optie

tot zo op de chat  en anders: een fijne dag!

Rene vd Vondervoort