Update 5-5: L’histoire se répète

Als u de update van gisteren heeft gelezen, weet u dat de financiële markten bezig zijn met een draai. Er is een correctie gaande  op de grote stijging van afgelopen maanden. De ene index gaat wat sneller dan de andere, maar het beeld is wel overal hetzelfde. In de korte update van vandaag toon ik het plaatje van de aex met slechts 2 grafieken. De markten en onze VIP-chat zijn wel gewoon open vandaag op Hemelvaartsdag.

 

We weten dat de AEX vorige week uit het grote stijgend trendkanaal is gevallen. Dit gebeurde in november ook. In november kregen we na die neerwaartse uitbraak een dalingsgolf die een paar maanden duurde. Natuurlijk kunnen we nu nog  niet weten hoe de huidige golf eruit gaat zien, maar het is goed mogelijk dat we een soortgelijk patroon als in december/januari gaan krijgen.

Terugkerende patronen.

L’histoire se répète.

 

AEX25 Index

De korte trend van de aex:

chart

Verwachting vandaag

De omzetten zullen marginaal zijn vandaag. De futures noteren hoger.

Knipsel

 

Een paar hersteldagen zijn waarschijnlijk. Het voorkeurspatroon ziet u hierboven in de daggrafiek van de AEX. Concrete tips en posities is natuurlijk ledeninfo. Zie hieronder ons kennismakingsaanbod.

Wilt u het nieuwe optietrading leren kennen? We hebben een kennismakingsaanbieding. Het verplicht u verder tot niets! Kijk hier voor alle info!

 

tot zo op de chat  en anders: een fijne dag!

Rene vd Vondervoort