Update 19-5: De FED weet het niet meer

Het cijferseizoen loopt ten einde. De beurzen hebben de mee-en tegenvallers per saldo goed geabsorbeerd. Grote uitslagen beide kanten op heeft niet geresulteerd in een significante trenddraai op de indices. Beurzen blijven zijwaarts bewegen. De aex komt niet los van de 430 punten. De s&p500 vindt steun bij de 2040 punten. Gisterenavond om 20.00 uur werden de notulen van de laatste FED-vergadering vrijgegeven. De uitkomt was enigszins verrassend.

Al met al lieten de notulen zien dat de FED zichzelf bewegingsruimte wil geven voor de komende maanden. Als de economie zoals verwacht aantrekt, dan wil de FED in juni of kort daarna de rente kunnen verhogen, zonder zich vast te leggen op een vast tijdspad, suggereerden de notulen.

De euro kelderde na dit ”nieuws”’. Komt er dan toch snel een renteverhoging in de V.S.?

 

USD

 

De beurzen

 

AEX

Pas op de plaats, de steun houdt het nog altijd. Geen kracht, geen koersdruk.

AEX25 Index

 

S&P500

 

Idem dito. Code oranje

S&P500 Index

 

Verwachting vandaag

 

De futures beloven een licht lagere opening vandaag

 

Knipsel

 

Steunen/weerstanden; tips en koersdoelen is ledeninfo. Wilt een een paar weken met ons meelezen/chatten? Bekijk  hier  ons kennismakingsabonnement!

tot zo op de chat  en anders: een fijne dag!

Rene vd Vondervoort