AEX 26 punten gedaald sinds de top van vorige week

De maand september is tot dusver niet al te bullish voor de financiële markten. We zien de beweeglijkheid en onzekerheid stevig oplopen.  Het gaat met horten en stoten. Sinds de top van vorige week is de AEX  26 punten gedaald. Inmiddels staat er 440 op de borden. We hebben goed geprofiteerd van deze terugslag en hebben alle september posities gesloten.  En nu? lees hieronder verder.

 

De euforie van een paar weken geleden is verdwenen.

knipsel

 

 

De AEX lijkt te bodemen. We zien positieve divergentie op veel timeframes.  Dit betekent dat de aex een lagere bodem zet, maar dat de indicatoren hogere bodems plaatsen. Dit is een positief signaal en duidt erop dat de daling waarschijnlijk even klaar is.

De korte trend is duidelijk. Maar de kracht van de daling neemt af. Bovendien kunnen we een dalende wig zien. Een uitbraak naar boven lijkt waarschijnlijk.

knipsel

 

Inmiddels hebben we onze posities paraat voor een stijging richting het vullen van het gap.

aex25-index

 

Concrete posities worden de hele dag besproken in onze gezellige en leerzame CHAT

Wil je een paar weken of maanden met ons meedoen? kijk dan HIER voor alle info!

 

Een goede handelsdag!

Rene vd Vondervoort