Update 26-9: De vooruitzichten voor komende week

Afgelopen week deden de bulls wat ze moesten doen. De beurzen bodemden en en er volgde een positieve week. De nasdaq kon nieuwe all time highs bijschrijven. De overige beurzen lijken lagere toppen te plaatsen.  De jubelstemming van donderdag nadat mevrouw Yellen niets deed met de rente in de V.S. was van korte duur. Die stijging draaide wallstreet vrijdag terug. Hoe liggen de kaarten voor deze week? 

 

De trends van de beurzen

 

De uurtrends zijn op alle beurzen stijgend. De stijging heeft afgelopen donderdag een climax laten zien. Het heeft er alle schijn van dat de beurzen deze week een stapje terug moeten. Het stijgend trendkanaal zal getest worden.

AEX

aex25-index

 

DAX

dax30-perf-index

 

S&p500

sp500-index

 

 

nasdaq100-index

 

Tenslotte nog de DAGgrafiek van de AEX.

We zien een groot stijgend trendkanaal (wig).  2 mogelijkheden voor komende maanden.

  • De AEX gaat eerst nog richting 470++ om opnieuw richting bovenkant van het kanaal te gaan
  • De AEX zet hier ergens een lagere top waardoor een kopschouderpatroon ontstaat. De neklijn ligt dan rond de 438 punten. Een neerwaartse doorbraak zou dan bevestiging zijn van dit toppatroon met veel lagere koersdoelen.

 

aex25-index

 

De week start met lagere futures. De rek van vorige week lijkt eruit.

knipsel

 

De agenda van de dag: https://optietrading.com/agenda/

 

De service optietrading

Concrete posities worden de hele dag besproken in onze gezellige en leerzame chat   Bij optietrading is er de keuze om onze tips zelf uit te voeren(VIP) of het aan ons ver te laten(BEHEER). Wil je eens in onze keuken kijken hoe we dat doen? kijk dan HIER voor alle info!

Een goede handelsweek!

 

Rene vd Vondervoort