Update 7-10: Het is niet alles goud wat er blinkt

Goud en zilver verliezen hun glans. Eerder deze week verschenen de geruchten dat de ECB gaat ”taperen”. Dit houdt in dat ze de verruimingsmaatregelingen vervroegd willen gaan afbouwen.  De ECB ontkent deze geruchten.  Sinds deze onbevestigde berichten de markten overspoelen, zijn goud en zilver bezig met een duikeling. De positieve trend die heel 2016 stond, is in een paar dagen tijd om zeep gebracht.  

 

Hieronder de dagtrends van goud en zilver in 2016

 

ounce-gold-usd

 

ounce-silver-usd

 

De AEX heeft een zijwaartse week. De 452 punten wordt steeds opgezocht maar niet neerwaarts doorbroken.

chart

 

Beleggers wachten de hele week op het V.S-banenrapport van vanmiddag.

Klik hier voor de agenda van vandaag

 

De service optietrading

Concrete posities worden de hele dag besproken in onze gezellige en leerzame chat.   Bij optietrading is er de keuze om onze tips zelf uit te voeren (VIP) of het aan ons ver te laten (BEHEER). Wil je eens in onze keuken kijken hoe we dat doen? kijk dan HIER voor alle info!

Een goede handelsdag!

 

Rene vd Vondervoort