Update 12-10: Draaimomentje op de nasdaq. Follow the leader.

Het 3e kwartaal is weer voorbij. Traditiegetrouw trapt aluminiumproducent Alcoa het cijferseizoen af. De markten werden negatief verrast door deze resultaten. Het aandeel eindigde ruim 11% lager. De  nasdaq had een slechte dag en verloor 1.5%. Draaimomentje. Follow the leader.

 

Bedrijfsnieuws

De omzet van alcoa viel de markten tegen. Het aandeel kelderde.

knipsel

Deutsche Bank staat volop in het nieuws. De koninklijke familie van Qatar wil hun belang in DB opkrikken van 10% naar 25%. Er is nog geen duidelijkheid voor Deutsche Bank over de hoogte van de schikking vanwege de rol die DB speelde bij de verkoop van de rommelhypotheken.   Het aandeel verloor gisteren 2%.

 

deutsche-bank-ag-na-o-n

 

 

De financiële markten.

 

De stijging op de nasdaq lijkt klaar. De stijgende wig is met kracht neerwaarts doorbroken.

 

nasdaq100-index

De stijgende wig van de FTSE100 (londense beurs) is nog niet neerwaarts doorbroken.  Kansrijk voor de komende periode 😉

 

ftse100-index

 

Bij de AEX heb ik een grotere stijgende wig ingetekend. En een kopschouderpatroon. Het neklijntje op 438 punten heeft het nog niet begeven. Daaronder is het berentijd. Voor nu is het afwachten of en hoe het zich zal ontwikkelen.

 

aex25-index

Klik hier voor de agenda van vandaag

 

De service optietrading

De financiële markten en individuele aandelen bespreken we dagelijks in onze gezellige en leerzame chat.  Inzage in onze portefeuilles met de concrete posities is voor betalende leden.   Bij optietrading is er de keuze om onze tips zelf uit te voeren (VIP) of het aan ons over te laten (BEHEER). Wil je eens in onze keuken kijken hoe we dat doen? kijk dan HIER voor alle info!

Heeft u onze herfstaanbieding al gelezen? 

Een goede handelsdag!