Kraft-Heinz trekt bod op unilever weer in!

De beurzen wereldwijd blijven er ijzersterk bijliggen. Correcties zijn al maanden niet aan de orde. Dagelijks zien we all-time-highs op wallstreet. Ook ”buy the dip” is niet aan de orde. Er is namelijk nooit een dip. Buy the all time high! Vrijdag leek een correctie op de AEX te starten. Tegen de middag stond er 490 punten op de borden….

Maar toen verschenen de geruchten over unilever.   Link! klik hier  Het aandeel schoot omhoog en was uiteindelijk goed voor 8.5 AEX-punten. De correctie op de aex werd hiermee in de kiem gesmoord. Het weekslot was op 499 punten waarmee er een weekwinst van 1.9% werd behaald.

Grootste overname ooit in Nederland?

Zondagavond werd het bod weer ingetrokken. Storm in een glas water dus. Over tot de orde van de dag.

Maandag is wallstreet gesloten in verband met een feestdag. De overige beurzen zullen het nieuws over unilever gaan verwerken. Zal de stijging van vrijdag worden teruggedraaid? Of blijft de fantasie bij beleggers aanwezig?

De trends op de beurzen kunt u dagelijks HIER volgen. (koersen verversen automatisch)

AEX

De AEX heeft bij het slot vrijdag de bovenkant van een goot stijgend trendkanaal bereikt. Kan er nu een lang verwachte correctie starten?

 

Uurtrend AEX: een loodrechte stijging vrijdag door unilever.

 

 

Dow Jones

De dow jones laat dag in dag uit nieuwe highs zien. Unstoppable. Inmimddels staat er een ”overshoot” uit een grote stijgende wig. Dit belooft een grotere correctie. Komende week de start?

 

Wilt u onze chat bezoeken? Dit kan voor een paar euro per dag!

Abonnementen

 

Een goede handelsweek!

Rene vd Vondervoort