Wallstreet wankelt

Er is een abrupt einde gekomen aan de langdurige honger naar hogere koersen. De beursdag startte nog met nieuwe highs. De aex bereikte 519 punten. Maar in de middag gleden de futures wereldwijd weg.  De lagere olieprijs en de dure euro leken de aanjager. Wallsteet kreeg een gevoelige tik en daalde voor het eerst dit jaar met meer dan 1%. Wallstreet wankelt. 

Stijgende wiggen: toppatronen

Het was meer dan 100 dagen geleden dat er een daling van meer dan 1% plaats heeft gevonden op 1 dag.  Gisteren was het dan weer zo ver. De lange stijging lijkt ten einde. Op alle indices zien we hetzelfde. Het vallen uit stijgende wiggen. Afgeronde toppatronen.

AEX

DAX

Dow jones

S&p500

Nasdaq

 

 

U kunt doorlopend de gehele dag gratis de trends van de beurzen bekijken. Koersen verversen automatisch.

LINK! KLIK HIER

Is dit de start van iets groots? Of wordt deze rimpel snel weer teruggedraaid zoals in de afgelopen jaren altijd gebeurde?Hoe gaan de markten de renteverhoging(en) in de V.S. absorberen? En de steeds sterker wordende euro? Is de val van de olieprijs te stoppen? Wat gebeurt er met de YEN? Gaat er een afzettingsprocedure tegen Trump gestart worden? Zijn de markten klaar voor de grote val?

Genoeg onderwerpen om dagelijks over te discussiëren!

 

Wilt u live een tijdje met ons traden? Dat kan in de chatroom van optietrading. U bent welkom!

Abonnementen

Rene vd Vondervoort