Zomeractie optietrading 2017

Bent u een actieve of passieve belegger? Wilt u wat meer te weten komen over beleggen in opties? Dan is dit een hele mooie mogelijkheid om met andere optiebeleggers in contact te komen. De zomermaanden zijn vaak de maanden van de komkommertijd op de beurzen. Dat geldt dit jaar zeker niet voor optietrading. We komen de zomermaanden van 2017 met een nieuwe actie voor U. Wat houdt deze actie in?  Lees hieronder alle details!

Maandabonnement met grote korting!

Een maand-abonnement van onze VIP-service kost normaal 75 euro. Maar met deze zomeractie krijgt u dit maand-abonnement voor de prijs van 59 euro (inclusief BTW). En dat is nog niet alles. In plaats van 1 maand, wordt uw lidmaatschap voor 2 volle maanden geactiveerd. En dat alles voor de prijs van slechts 59 euro!

 

 

Wat moet u doen om mee te kunnen doen met deze actie?

Stuur een mail naar info@optietrading.com  met de tekst: zomeractie optietrading 2017

U krijgt dan een factuur van ons en na betaling bent u verzekerd van 2 maanden abonnement voor 59 euro!

 

 

 

Actievoorwaarden:

Deze actie gaat per direct in. U kunt de hele maand juni nog inschrijven voor deze actie

Gedurende 2 maanden tijd heeft u toegang tot onze vip-chat

U kunt de hele dag de chat meelezen en vragen stellen

U bepaalt zelf of u meedoet met de tips die worden gegeven.

 

Tot snel bij de vip-service van optietrading!

Rene vd Vondervoort