Herfstaanbieding van optietrading!

De zomer zit er weer op, de beurzen op wallstreet blijven doorstomen. De S&P500 heeft zojuist voor de 10e maand op rij een positieve beursmaand achter de rug.  Zo’n lange aaneengesloten periode kwam voor het laatst 22 jaar geleden voor. Het is de hoogste tijd voor een nieuwe aanbieding van optietrading. Hoe origineel: we hebben een herfstaanbieding! Wat houdt deze aanbieding precies in? Lees hieronder verder. 

De beurzen

De beurzen in Europa (onder aanvoering van de DAX)  hebben er al een tijdje niet zoveel zin meer in. We zien een patroon van lagere toppen en lagere bodems. De stijging op wallstreet is echter niet te stuiten. Er wordt een ongelofelijke reeks stijgingsweken, -maanden en zelfs -jaren neergezet.  We verwachten een volatiele herfst op de financiële markten.

 

DAX

S&P500

Optietrading

We hebben een mooie aanbieding voor u. Een VIP-kwartaalabonnement kost normaal 209 euro. Via LINK! KLIK HIER kunt u precies lezen wat een VIP-abonnement inhoudt.  Dit abonnement bieden we nu aan voor slechts 169 euro. Maar dat is nog niet alles, als u nu een kwartaalabonnement neemt, dan laten we die lopen tot en met het eind van dit jaar. Een extra maandje gratis erbij dus.

Wat te doen? 

Stuur een mailtje naar info@optietrading.com met als tekst: herfstaanbieding 2017.

U krijgt dan een factuur van ons en na betaling bent u meteen VIP-abonnee t/m 31-12-2017!

Wees er snel bij: deze actie is slechts een week geldig (t/m 10-09-2017)

We zien u graag als nieuw lid bij optietrading!

 

Rene vd Vondervoort