Een kijkje in de keuken bij optietrading

Optietrading is in 2009  in het leven geroepen voor beleggers die graag willen handelen in opties en daar begeleiding bij willen. Maar ook voor beleggers die het leuk vinden om met anderen te chatten/sparren over de markten. Wat houdt de service optietrading precies in? Wat kun je verwachten als je een abonnement neemt bij ons? In deze update geven we je een kijkje in de keuken bij optietrading. 

Optietrading

We hebben een VIP service (met chat) en een LIGHT service (zonder chat).  Wil je abonnee worden of wil je extra info? kijk dan  LINK KLIK HIER

Dagelijks voordat de Europese beurzen openen, krijgen onze leden een uitgebreid beursbericht gemaild.  Tevens hebben we een gezellige chat waar de VIP-leden de hele dag kunnen chatten over de waan van de dag op de beurzen. Visies met elkaar delen. Optiestrategieën doornemen. Vragen stellen.

Het beursbericht van afgelopen vrijdagmorgen geven we kado en staat hieronder. (grafieken aangepast aan de slotstanden van vrijdagavond.)

 

Goede morgen,

Terugblik

Een eentonig verhaal deze week. Gisteren was er wederom een kleine stijging voor de meeste beurzen. Alleen de nasdaq deed gisteren niet mee. De AEX kon weer een plusje bijschrijven. Dit keer van +0.12%. Het slot was op 529.34 punten. De dow jones en s&p500 wisten hun all time highs aan te scherpen. Unstoppable.

Als ik het technisch plaatje bekijk, dan kan deze week de boeken is als een sterke week. Geen enkel teken van zwakte. Met deze week 2 gaps die zonder moeite open zijn gebleven. En een stijgend trendkanaal die de hele week in tact is gebleven. De AEX kruipt langs het lijntje omhoog. En doet dit al weken. Soms een kleine onderbreking, maar sinds de bodem op 505 zien we 3 stijgende trendkanalen achter elkaar. En 3 gaps in totaal die nog open staan.

DAX

Het patroon van de DAX

VIX

De paniekbarometer VIX (VAEX) meet de rust/onrust in de AEX. Hoe lager de VIX, hoe goedkoper de optieprijzen. 

De paradox. Hoeveel rust wil je hebben. VIX op bodem, beurzen op TOP?

Vooruitblik

De futures noteren vlak.

De dreiging van Noord-Korea doet niks meer met de markten. Waar voorheen nog een schrikreactie was, is dat nu niet meer aan de orde.

Vandaag is het optie-expiratie voor de september opties. Gisteren hebben we voor de light service nieuwe oktober posities genomen. Voor VIP bespreken we de markten en de mogelijkheden de hele dag op de chat.

Over herhalingspatronen gesproken. Zie de dow jones hier met de stijgende wiggen.

Nieuws vandaag staat zoals altijd in de agenda

https://optietrading.com/agenda/

De trends van de beurzen staan ook hier: (verversen automatisch)

https://optietrading.com/grafieken-van-indices-goud-en-zilver/

Vragen over opties? Wil je nieuwe posities innemen? Mail me of spreek me aan op de chat!
Tot zo op de chat en anders: een fijne dag!

https://optietrading.hipchat.com/chat/room/4045852

-- 

Met vriendelijke groet,


Rene vd Vondervoort

www.optietrading.com