Deze aanbieding wil je niet missen!

Het jaar 2017 is een jaar van extremen. De langste onafgebroken stijging ooit op wallstreet is nog altijd gaande. Maar er broeit iets op de markten. Wij hebben onze plannen voor komende maanden klaar. De beweeglijkheid keert terug op de markten. Beleggers worden onrustig. Wordt u ook onrustig? Of nieuwsgierig? Dan wordt het de hoogste tijd om onze VIP-room te bezoeken.  U bepaalt zelf of u meedoet met de tips die worden gegeven. Lees hieronder onze nieuwste aanbieding! 

De vip-service van optietrading

Via LINK! KLIK HIER kunt u precies lezen wat een VIP-abonnement inhoudt. Op de chat van optietrading bespreken de hele dag de belangrijke beurzen en de patronen op de betreffende beurzen. (zoals hieronder het kopschouderpatroon waarbij het koersdoel in een paar uur behaald is). U bepaalt als bezoeker van onze chat altijd zelf of u mee wilt doen met de tips die worden gegeven. U kunt de hele dag vragen stellen/sparren met ons over de markten. Het is zowel voor beginnende als voor ervaren beleggers interessant.

We hebben een mooie aanbieding voor u. Een maandabonnement kost normaal gesproken 75 euro. Een kwartaalabonnement 209 euro.  Met deze nieuwe aanbieding  bieden we een VIP-abonnement aan tot het eind van het jaar 2017 voor 99 euro inclusief BTW.  

 

Wat te doen? 

Stuur een mailtje naar info@optietrading.com met als tekst: najaarsaanbieding 2017.

U krijgt dan een factuur van ons en na betaling bent u meteen VIP-abonnee t/m 31-12-2017!

 

We zien u graag als nieuw lid bij optietrading!

 

Rene vd Vondervoort