Langste stijgingsreeks zonder terugslag ooit!

Terwijl de AEX en de DAX hun stijgende trendkanalen neerwaarts proberen te verlaten, doet wallstreet het tegenovergestelde. De imposante stijging van de dow jones en de s&p500 gaat verder. De indices doen er nog een schepje bovenop. De stijgende trend versnelt. De reeks aan all time highs op wallstreet lijkt unstoppable. De langste stijgingsreeks ooit zonder terugslag is gaande.   

 

De langste stijgingen zonder terugslag OOIT

Hieronder een beeld van alle langdurige stijgingen.  De huidige teller staat op 240 tradingdays. Bijna een nieuw record.

 

Wat hebben veel beleggers het afgelopen jaar toch compleet verkeerd ingeschat! Ik kwam een oud artikel tegen op nu.nl van maart 2016.

Dit artikel is HIER terug te lezen

Niet halveren, wel grote stijgingen

Feit is dat de beurzen dus niet halveren sinds Trump, maar onafgebroken blijven stijgen. Ondanks Korea. Ondanks alle heil en verdoemenis die verkondigd wordt.

De trends van de beurzen

AEX daggrafiek

Uurgrafieken

Het lijkt erop dat de AEX en de DAX even klaar zijn met hun stijging.  De stijgende wiggen zijn Neerwaarts verlaten. Er heeft een terugtest plaatsgevonden. Een terugtest om te kijken of de neerwaartse uitbraak valide is.

 

Wallstreet

De dow jones en de s&p500 willen echter niets weten van een eventuele draai. En waarom zouden ze ook? Het gaat net zo lekker sinds Trump. Iedere kleinste daling wordt direct gekocht.

Hieronder de bewegingen op wallstreet van afgelopen 3 weken. Zoek de dip.

 

 

 

Hoe dit afloopt? Heaven must be waiting!

Wil je een tijdje met ons  meedoen of meelezen? Kijk dan HIER 

Een goed weekend!

Rene vd Vondervoort