Morning call AEX en Wallstreet

Nieuw op deze site: de dagelijkse ”Morning call AEX en Wallstreet”. Hier leest u hoe het is gesteld met de stemming op de beurzen. Wat zal de beursdag gaan brengen? Hoe staan de beurzen er trendmatig voor? Waar moeten we gedurende de dag op letten? In de dagelijkse Morning call AEX en Wallstreet leest u het.  

Morning call AEX en Wallstreet

De teksten op deze pagina is voor iedereen dagelijks gratis te lezen. Wilt u ook concrete optietips of gewoon gezellig de hele dag chatten/meelezen in onze chat? neem dan een kennismakingsabonnement, dit is bijna gratis en verplicht je tot niets!

Kennismaken met de service optietrading!

Morning call AEX

Eind maart is de bodem van de AEX  flink aangestampt net onder de 520 punten Sindsdien is de AEX met een sterke opmars bezig. Sterker nog, de AEX is afgelopen week uitgebroken uit de zijwaartse range van afgelopen maanden.  Er is in de weg omhoog een groot gap open gebleven. Dit mag nog altijd een break-away gap genoemd worden.

 

 

De overige beurzen zijn niet uitgebroken uit de zijwaartse range. De overige beurzen noteren nog ver onder die top. Dergelijke grote divergentie tussen de AEX en de overige beurzen komt niet zo vaak voor. 

Morning call wallstreet

 s&p500

Sinds de bodem van begin april hebben we te maken met een stijgend kanaaltje. Deze index heeft duidelijk nog niet te maken met hogere toppen. Het herstel gaat moeizaam. Boven de rode lijn klaart het op en komen er nieuwe bullishe signalen bij. Zover is het nog niet.

 NASDAQ

Sinds de bodem staat er een stijgend kanaaltje wat ook als stijgende wig kan worden gezien. Boven de rode stippellijn wordt de wig ongeldig en komen er verse nieuwe bullishe signalen. Tot die tijd is het oppassen.

 

Vooruitblik vandaag

De futures noteren groen. De start van de handel is positief vanmorgen.

 

Waar moeten we vandaag op letten?

De agenda vandaag:

Agenda

 

Voor de doe-het-zelver:

De trends van de beurzen staan ook hier: (koersen verversen automatisch)

Standaard staat alles ingesteld op DAG. Onderin elke grafiek kunt u het timeframe instellen op elk gewenst timeframe.

Grafieken van indices, goud en zilver