Het cijferseizoen is in volle gang!

Het cijferseizoen is in volle gang.  Het was een matte sessie voor de Europese beurzen. De AEX en DAX konden de groene openingsstanden niet vasthouden en eindigden licht lager. Wallstreet had er wel zin in.  Beleggers hebben veel vertrouwen in de goede afloop. Bedrijven rapporteren hun kwartaalresultaten. Netflix was nabeurs the big winner. 

Het cijferseizoen is in volle gang!

Van de stapel resultaten die gisteren werden gepresenteerd, sprong netflix eruit. Het aandeel is fundamenteel gezien erg duur met een koers/winstverhouding van 250. Maar de kopers blijven het aandeel omarmen. De resultaten vielen niet tegen. In de nabeurshandel pluste het aandeel ruim 5%

Wilt u weten welke bedrijven er deze week rapporteren?

KLIK HIER EEN VOLLEDIG OVERZICHT

Morning call AEX

Eind maart is de bodem van de AEX  flink aangestampt net onder de 520 punten Sindsdien is de AEX met een sterke opmars bezig. Sterker nog, de AEX is afgelopen week uitgebroken uit de zijwaartse range van afgelopen maanden.  Er is in de weg omhoog een groot gap open gebleven. Dit mag nog altijd een break-away gap genoemd worden.

De AEX is uit het stijgend kanaal gezakt. De daling is zeer beperkt gebleven. Kansloos eigenlijk. Het lijkt meer op een aanloop naar een nieuwe stijging.

Morning call wallstreet

 s&p500

Sinds de bodem van begin april hebben we te maken met een stijgend kanaaltje. Deze index heeft duidelijk nog niet te maken met hogere toppen. Het herstel gaat moeizaam. Het herstel lijkt steeds duidelijker de vorm van een stijgende wig te krijgen. Een neerwaartse uitbraak zou dit bevestigen. Voor nu niet aan de orde want de opmars is niet klaar.

NASDAQ

Sinds de bodem staat er een stijgend kanaaltje wat ook als stijgende wig kan worden gezien. Boven de rode stippellijn wordt de wig ongeldig en komen er verse nieuwe bullishe signalen. Tot die tijd is het oppassen.

Vooruitblik vandaag

De futures noteren groen.  De bedrijfsresultaten geven de burger moed. De start van de handel is positief vanmorgen.

 

Waar moeten we vandaag op letten?

De agenda vandaag:

Agenda

 

Voor de doe-het-zelver:

De trends van de beurzen staan ook hier: (koersen verversen automatisch)

Standaard staat alles ingesteld op DAG. Onderin elke grafiek kunt u het timeframe instellen op elk gewenst timeframe.

Grafieken van indices, goud en zilver