Voorjaarsaanbieding van optietrading!

Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwe actie. Deze voorjaarsaanbieding geldt voor zowel nieuwe leden als voor bestaande leden. We pakken groots uit. Word nu vip-abonnee bij optietrading met enorme korting! Wees er snel bij want deze actie is slechts 1 week geldig. 

De service optietrading

Wilt u meer informatie over ons omdat u de service optietrading nog niet goed kent, kijk dan even  LINK KLIK HIER 

Voorjaarsaanbieding

Wat houdt deze actie in?

Een kwartaalabonnement van de vip-service kost 209 euro (inclusief BTW). Met deze nieuwe aanbieding bieden we dit abonnement aan voor slechts 95 euro (inclusief BTW). Maar we gaan verder. We plakken er een extra maand achteraan. GRATIS. Dus met deze voorjaarsaanbieding bent u VIP-lid voor 4 maanden, voor slechts 95 euro!

 

aanbieding

 

Actievoorwaarden

Deze actie loopt t/m 6 mei 2018

De aanbieding is voor nieuwe leden, ex-leden en bestaande leden

Bij bestaande leden wordt het huidige abonnement met 4 maanden verlengd tegen de actieprijs hierboven

Wilt u meedoen met deze actie? Mail dan even naar info@optietrading.com 

 

Met vriendelijke groet,

Rene vd Vondervoort