Een tikkie terug op WallStreet

De Europese beurzen hadden er weer in zin. De AEX boekte de 12e stijgingsdag in 13 dagen. De top van januari werd nipt overschreden. Het slot was 0.35% hoger op 572.05 punten. In de avond kwam de klad erin op wallstreet. Even een tikkie terug. 

Morning call AEX

De top van 4 maanden geleden werd gisteren weer aangevallen. Met succes. De grote stijgende wig die is gevormd is alive & kicking. Bulls blijven kopen. Op elk niveau. Een correctie ligt op de loer maar is afgelopen weken kansloos gebleken.

 

En in de uurtrend ziet dat er zo uit.

 

Morning call wallstreet

Het was onze vriend Trump die de stemming gisterenavond bedierf.  Het blijkt niet zeker te zijn dat de top met Noord Korea doorgaat. Dat was de aanleiding voor wallstreet om wat lager te gaan.

Tikkie terug

De stijgende wiggen die op de us-indices staan, zijn neerwaarts verlaten. Er wordt hiermee een poging gedaan om een correctie te starten. Met de nadruk op POGING. Elk tikkie terug van afgelopen maanden werd in de kiem gesmoord. Waarom zou deze wel doorzetten?

DOW JONES

S&P500

NASDAQ

Waar moeten we vandaag op letten?

Veel inflatiecijfers worden vandaag gepubliceerd. En de wekelijkse olievoorraden willen de markten nogal eens in beweging brengen.

Agenda

De opening  is vandaag licht negatief.

 

Tot zo op de chat en anders: een fijne dag!

Rene vd Vondervoort.