Hoogtevrees is voor mietjes

Hoogtevrees is voor mietjes. Beleggers moeten omhoog blijven kijken. Stijging na stijging. Als de stijging maar lang genoeg aanhoudt, wordt het vanzelf normaal. Het nieuwe normaal. Beleggen was nog nooit zo gemakkelijk. Alle seinen staan op groen. Of? 

Hoogtevrees?

Welnee, elke daling wordt in de kiem gesmoord. Altijd. DAT is beleggen. Zo heurt het.

 

Morning call AEX

De AEX doet al even niet zo veel. Wachtend op nieuwe impulsen bij de rode trendlijn. Komt er een lagere top? Dan is het oppassen de komende periode.

 

Hieronder de korte trend van de AEX.

De onderkant van het stijgend trendkanaal was steeds een springplank. Maar per saldo kwam de AEX steeds niet verder dan de dikke rode lijn. Die lijn wordt steeds opgezocht. Veel geschreeuw en weinig wol.

Morning call Wallstreet

Alle beurzen op wallstreet hadden een goede week.  Met nieuwe hoogtepunten. Het stijgend trendkanaal is nog overal in tact. Gaan de beurzen nog hoger? Of komt er een draaimomentje aan? Stel je eens voor..

De s&p500 laat een soortgelijk beeld zien als de dow jones. Kopers zijn de baas. Verkopers zijn kansloos. Tot het draaimomentje (wat nog niet zichtbaar is).

De nasdaq had gisterenavond last van winstnemingen. Maar verder was het ook voor deze index een geweldige week. Met nieuwe all time highs.

Hoogtevrees?

Zelfs na ruim 9 jaar stijging zijn de kopers niet stuk te krijgen.  De trend is strak omhoog. Hoogtevrees is voor mietjes.

Waar moeten we vandaag op letten?

De start vanmorgen is voor de verandering eens niet groen.

In de agenda staat het macronieuws van vandaag

Agenda

 

Verder zijn alle nieuwsberichten van meer dan 100 bronnen de hele dag hieronder live te volgen.

Tot zo op de chat en anders: een fijne dag!

Rene vd Vondervoort