Het eindspel op de financiële markten

Is dit het eindspel? Een jarenlange bullmarkt gaat in de laatste fase van stijging vaak parabolisch omhoog. (versnelling omhoog). Daarna komt onherroepelijk de kater. De Amerikaanse en Europese beurzen zitten momenteel in die parabolische fase.  

Het eindspel

De vraag die we momenteel onszelf stellen, is of we de top der toppen al gezien hebben, of dat de beurzen met name op wallstreet nog (veel) hoger gaan voordat er een correctie van betekenis komt. Feit is dat de beurzen al een tijdje bezig zijn met de versnelling omhoog. De parabolische stijging.  Deze versnelling is al ruim 2 jaar gaande. Een langdurig eindspel.

Dow Jones

 

S&P500

Nasdaq

De Europese leider (DAX) is in tegenstelling tot wallstreet al een half jaar aan het zakken. Hier lijkt het waarschijnlijker dat de top er staat en dat de beurzen in Europa al bezig zijn met de grote draai. Het is in dit stadium te vroeg om dit met zekerheid te kunnen stellen. De laatste maanden van dit jaar zullen de duidelijkheid geven waar we op aan het wachten zijn.

DAX

De vip-service van optietrading

We zitten er bovenop en volgen de ontwikkelingen op de voet. De beurzen zijn bezig met een interessante fase in de cyclus. Heb je zin om een tijdje onze live-chat te volgen? Gezellig en leerzaam. We hebben doorlopend posities op wallstreet en op de AEX. Van kortlopend tot langlopend. Wil je begeleiding? Geen probleem, dat willen verschillende leden. We hebben een privé-chat gedeelte zodat discretie gewaarborgd is.  U bent van harte welkom!

 

De VIP service van optietrading

Een goede handelsweek!