Trends van alle AEX-fondsen in vogelvlucht

Het jaar 2018 had een turbulente slotmaand. Hoe staat de AEX er technisch gezien voor?  Is er veel schade aangericht in 2018?  Worden sommige aandelen weer koopwaardig? Hieronder een compleet overzicht van alle trends van alle fondsen binnen de AEX-index. 

Optietrading wenst u een voorspoedig 2019, maak er wat moois van!

De trends van alle AEX-aandelen in het jaar 2018

De AEX-index bestaat uit 25 verschillende aandelen. Niet elk aandeel telt even zwaar mee. Shell, unilever, ING en ASML zijn de grootste spelers. Voordat we (op alfabetische volgorde) alle aandelen binnen de AEX voorbij laten komen, eerst de trend van de AEX zelf.

Op de chat van optietrading bespreken we alle fondsen op aanvraag. Bent u een turbo belegger? Of een optiebelegger? Wilt u actief met de trends mee handelen op de indices of met individuele aandelen? Met of zonder begeleiding? U bent van harte welkom op onze VIP-chat. Bijna gratis! KIJK EVEN HIER ALS JE INTERESSE HEBT 

AEX in 2018

Sinds de top van juli op 576.90 zien we lagere toppen en lagere bodems. Een dalend trendkanaal is ontstaan.. de AEX is inmiddels onder de MA 20, 50. 100 en 200 gezakt en bereikte in de laatste week van het jaar een low van 472.19 punten. De laatste dagen trad een duidelijk herstel op.

 

 

 

Is uw favoriete aandeel koopwaardig? Te hard afgestraft? Wilt u long of short in het fonds wat voorbij komt? Bekijk hieronder alle AEX fondsen.

 

AALBERTS INDUSTRIES

ABN AMRO

AEGON

AHOLD DELHAIZE

AKZO NOBEL

ALTICE

ARCELOR MITTAL

ASML

ASR

DSM

GALAPAGOS

GEMALTO

HEINEKEN

ING

KPN

NN

PHILIPS

RANDSTAD

RELX

SHELL

SIGNIFY

UNIBAIL RODAMCO

UNILEVER

VOPAK

WOLTERS KLUWER

 

Succes met de handel!

Rene vd Vondervoort