Een nieuwe chat, een nieuwe aanbieding!

We blijven in beweging bij optietrading. We willen alle mogelijkheden optimaal benutten. Optietrading heeft een nieuwe chat. Met meer gebruikersopties dan voorheen. En meer rooms. Voor elk wat wils. Bij een nieuwe chat hoort een nieuwe aanbieding. En wat voor eentje! Lees hieronder verder!

Nieuwe chat

Hieronder zie je de opzet van de nieuwe chat van optietrading. In het verleden gebruikte optietrading  ‘hipchat’ maar vorige week is hipchat overgenomen door chatdienst ”slack”. Dus we hebben voortaan deze nieuwe chat.   Per onderwerp hebben we aparte kamers ingericht. Om het overzichtelijk te maken en te houden.

 

Een blik op onze nieuwe chat 

 

Nieuwe aanbieding

Heb je in het verleden ooit kennis gemaakt met optietrading? Wil je eens kijken wat we tegenwoordig allemaal doen? Of ben je nog helemaal onbekend met onze service? Dan is dit wellicht het moment om je aan te sluiten als nieuw lid!

De reguliere tarieven van onze vip service staan hier:

De VIP service van optietrading

Wat houdt deze aanbieding in?

Met de aanbieding op deze pagina geven we 2 extra maanden gratis erbij als je nu een kwartaalabonnement op de vip service neemt. Dus dan heb je een abonnement van 5 maanden, voor de prijs van 3 maanden.  Wil je meedoen met deze aanbieding? Stuur dan een mail naar info@optietrading.com met de tekst: winteraanbieding 2019.  Je ontvangt dan een factuur en na betaling ben je meteen vip lid voor 5 maanden.

 

Actievoorwaarden:

Deze actie is geldig t/m 28 februari 2019

Zowel nieuwe leden als bestaande leden kunnen meedoen met deze actie.

 

We hopen je binnenkort te mogen begroeten bij optietrading!

Rene vd Vondervoort