10 jaar optietrading: Jubileum-aanbieding!

De tijd vliegt. Optietrading bestaat dit jaar 10 jaar. Deze mijlpaal willen we samen vieren met U! We hebben voor dit jubileum een grote aanbieding voor iedereen. Het is de grootste aanbieding ooit! Lees hieronder verder.

De vip service van optietrading

Alles over de vip service van optietrading staat hier:

 

Over Optietrading.com

Jubileum-aanbieding

Heb je in het verleden ooit kennis gemaakt met optietrading? Wil je eens kijken wat we tegenwoordig allemaal doen? Of ben je nog helemaal onbekend met onze VIP-service? Dan is dit wellicht het moment om je aan te sluiten als nieuw lid!

De reguliere tarieven van onze vip service staan hier:

De VIP service van optietrading

Wat houdt deze aanbieding in?

Met de aanbieding op deze pagina geven we enorme korting voor de rest van dit jaar.  We introduceren een speciaal jubileum-abonnement op de vip service. Dit abonnement heeft de looptijd tot eind 2019. En de kosten van dit abonnement zijn slechts 279 euro. inclusief BTW. Dus dan heb je een abonnement van bijna 8 maanden, voor de prijs van nog geen 4 maanden!

Wil je meedoen met deze aanbieding? Stuur dan een mail naar info@optietrading.com met de tekst: jubileum-aanbieding 2019.  Je ontvangt dan een factuur en na betaling ben je meteen vip lid t/m 31-12-2019.

 

Actievoorwaarden:

Deze actie is geldig t/m 31 mei 2019

Zowel nieuwe leden als bestaande leden kunnen meedoen met deze actie.

 

We hopen je binnenkort te mogen begroeten bij optietrading!

Rene vd Vondervoort