Nederland is wereldkampioen!!

Nederland is wereldkampioen. Je verwacht het niet. En toch is het waar. Hoe dan? Waarmee dan? Waarin dan? Het heeft iets met beleggen te maken.En het is niet positief. Hint: Als het niet positief is, moet het wel negatief zijn.  Zijn we met zn allen gek geworden? Blijkbaar wel. 

 

De bear ontwaakt

De meimaand was een zwakke beursmaand. De winsten van de maand ervoor werden teruggedraaid.  In de update van vorige week maakten we al melding van het feit dat er overal kop-schouderpatronen ontstonden. Afgelopen week hebben de neklijnen het begeven zodat we veel lagere koersdoelen kunnen noteren. Is dit de start van iets groots? Of wordt het net als begin dit jaar allemaal weer snel gerepareerd door de hulptroepen?

Zorgelijk is dat de MA 200 het op wallstreet niet heeft gehouden. De verkoopdruk was afgelopen week te groot. Een MA 200 wordt gezien als belangrijke steun voor de lange termijntrend. Nu is het natuurlijk ook weer zo dat 1 zwaluw nog geen zomer maakt, maar als deze MA 200 niet snel teruggepakt gaat worden, belooft het wel een hete zomer voor de markten te gaan worden.

 

Dow Jones future

piept en kraakt

Beleggers vluchten in goud en zilver.

https://optietrading.com/grafieken-van-indices-goud-en-zilver/

De reële rente is in veel landen negatief geworden. uhh

Nederland is wereldkampioen negatieve rente.

En we bleven er nog lang rustig onder.

En beleggers vluchten in langlopende obligaties. Niet alleen de Amerikaanse, maar ook de Duitse Bund. De rente is opnieuw naar all time low gezakt. Obligaties dus naar all time highs. Beleggers rollen over elkaar heen om obligaties met negatieve rentes te kopen. Hoe zorgelijk wil je het hebben. De omgekeerde wereld.

Grafiek van de bund future

 

Hoe tijden veranderen

Trump is ook weer lekker bezig. Dit keer is Mexico weer aan de beurt.

Link! klik hier

 

We hebben onze strategieën klaar staan. Dit alles in de VIP-chat.  Voor komende weken, maanden en zelfs nog veel langer. Beleggen in opties op een interessante manier. Wil je weten hoe we deze strategie toepassen? Word dan nu lid van optietrading. Dat kan al voor slechts 2 euro per dag!

Abonnementen

 

Rene vd Vondervoort