Zomervakantie 2019

Tijdens de zomervakantie verschijnen er geen updates op deze site. Wel zijn we altijd op de VIP-chat aanwezig voor de betalende leden. ook ontvangen onze abonnees elke beursdag mail met relevante grafieken en duidelijke uitleg. 

Zomervakantie

Tijdens de zomervakantie zijn onze chat-activiteiten op een iets lager pitje. Ook op twitter zal het wat rustiger zijn. Nieuws gaat altijd door. Het laatste nieuws blijft doorlopend binnenkomen op onze site.

Het laatste nieuws van meer dan 100 bronnen!

Op onze vip-chat (of per mail)  kunnen leden altijd vragen blijven stellen en om trade-tips vragen.

 

zomervakantie

 

Wil je op een eenvoudige manier kennismaken met onze service? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Abonnementen

 

Een fijne zomervakantie gewenst!

Rene vd Vondervoort