Oh nee! Niet weer die death cross!

De paradox tussen de financiële markten en de werkelijke economie blijft enorm. Krimpcijfers laten zien dat het nog nooit zo slecht met de economie ging als nu. De aandelenbeurzen geloven deze metingen niet, beleggers blijven extreem positief. In maart stond er ineens een death cross. Diezelfde cross staat er nu weer.

Death cross

Wat is een death cross? Een death cross is een negatieve kruising tussen 2 gemiddelden. Een waarschuwingssignaal. Hieronder zien we de kruising tussen de MA 20 en 50. Een kruising is een trenddraai. Gaan beleggers ook de nieuwste cross negeren?

 

Objectieve parameters geven momenteel extremen aan. Extremen die we in het verleden alleen bij echte belangrijke toppen zagen.  Na een lange stijgingsperiode kunnen er vermoeidheidsverschijnselen optreden. De verzadiging.  Markten raken  oververhit. Het enthousiasme bij beleggers kent echter nog altijd geen grenzen. U bent gewaarschuwd.

 

Deze week kunnen we weer genoeg beweging verwachten. We hebben nieuws van de ECB en de FED, en voor de astrologie-liefhebbers hebben we ook een belangrijke Bradley-datum. Gaat het een top of bodem worden?

 

Optietrading

We verwachten veel van komende periode voor de financiële markten. We traden actief op de beurzen in Europa en op wallstreet. Het wordt steeds drukker in onze gezellige chatrooms.

Als je zin hebt om een tijdje mee te lezen of te chatten of traden, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Het kost circa 1 euro per dag met de nieuwe aanbieding, dus voor het geld hoef je het niet te laten. Gezellig en leerzaam!  Mail info@optietrading.com om te vragen naar de aanbiedingen die momenteel lopen.

Abonnementen

Rene vd Vondervoort