Tijd voor een TOP-aanbieding!

Na een langdurige bullishe periode begint de stijging te haperen op de markten. De voorjaarsmoeheid is toegeslagen.  De beurzen laten wereldwijd TOP-patronen zien.  Kan uw portefeuille  wel een boost gebruiken? Dan is het de hoogste tijd dat we u een TOP-aanbieding doen. Wat houdt deze aanbieding in?

 

TOP patronen voor de beurzen

We weten inmiddels wel dat de beurzen al lange tijd los zijn geslagen van de reële economie.  Volgens de aandelenbeurzen ging het nog nooit zo goed als nu. De rentemarkten beweren het tegenovergestelde.  Who’s lying?

 

Sinds de bodem van 2009 heeft de negatieve rente ervoor gezorgd dat de hele wereld verder kon gaan met het maken van schulden. De spaarder wordt gestraft, de schuldenmaker beloond. Hoe meer schulden, hoe beter. De rente is immers negatief. Zelfs het failliete Griekenland leent tegen negatieve rentes. Het feest op de financiële markten kon alsmaar doorgaan. Iedereen is ”full leveraged LONG belegd.

Maar we zien een keiharde kentering komen.  De rente is ineens hard aan het oplopen. FED baas Powell was er als de kippen bij om te melden dat de rentestijging slechts tijdelijk is. En dat hij vooral blijft doorgaan met stimuleren. Stimuleren is de Core-business van de beleidsmakers.

 

We zien de AEX haperen. De laatste maanden 2 inverted hammers. 2 potentiele toppatronen. Natuurlijk is het zo dat je met de candlestick methodes altijd bevestiging wilt zien. Die bevestiging dat er dus nu een lange termijn top staat, is er nog niet.

 

top

 

In de weekgrafiek zien we dat er nu wel een afgetekende top staat bij de AEX. De grote rode candle van afgelopen week zorgde daarvoor.

 

top

TOP aanbieding van optietrading

De aanbieding die we voor u hebben is de volgende. Kijk even bij de abonnementen. Als u kiest voor het Maandabonnement van onze vip service, krijgt u er een gratis extra maand bij. Dus 2 voor de prijs van 1. 

Abonnementen

 

actievoorwaarden

Deze aanbieding is alleen dit weekend geldig

Zowel bestaande leden als nieuwe leden kunnen gebruik maken van deze aanbieding

Interesse? Mail dan naar info@optietrading.com met als onderwerp: TOP-aanbieding. 

U ontvangt dan een factuur en na betaling bent u 2 maanden lid voor deze actieprijs. 

 

Rene vd Vondervoort