Het beursjournaal van dinsdag 4 mei

De nieuwe maand is sterk begonnen. Alle Europese beurzen eindigden in de plus.  In de ochtend was er nog een dipje, maar dat werd snel teruggedraaid. Na de 5 verliesdagen van vorige week kon er nu wel een plus op de borden staan bij het slot. AEX klom 0.65% om te sluiten op 712.13 punten. Alleen de NASDAQ eindigde rood. 

Het beursjournaal van 4 mei.

Terugblik gisteren

Arcelor Mittal en Philips hadden een sterke dag en werden de winaars. KPN werd door 2 partijen benaderd voor een overname. Dergelijk verhaal komt een paar keer per jaar voorbij. KPN wees nu ook weer beide overnamepogingen af. Beleggers waren niet blij. Het aandeel KPN werd de loser van de dag met een verlies van 2.6%..

Het marktbeeld van gisteren 18.00 uur

Wallstreet was verdeeld. Het lukte de nasdaq niet om groen te sluiten. Het was dus weer een sector rotatie dagje zoals we al een maand lang zien.

 

De trend van de AEX

Hieronder de korte bewegingen van de AEX. Het stijgend trendkanaaltje van vorige week is neerwaarts verlaten. We hebben nu een dubbele bodem op 706 punten. Er is voor vandaag weerstand op het lijntje bij 714; daarboven gaan de signalen weer op groen. Steun bij 706; daaronder gaan de seinen op rood.

 

De trend van de DAX

De dax maakt een groot potentieel kopschouder TOP patroon. Het nekje heeft het nog niet begeven. Onder de neklijn net boven de 15.000 punten komt hier een groter verkoopsignaal.

beursjournaal

Vooruitblik vandaag

De start voor de Europese beurzen is groen, zoals het heurt. De kopers voor wallstrreet zijn nog niet wakker.

 

 

De service optietrading

Op de chat van optietrading traden we verschillende portefeuilles. Voor zowel korte als langere termijn.

Ben je beginnende optiebelegger? Je kunt alle begeleiding krijgen die je wilt!

We hebben ook een privé-chat, discretie is gewaarborgd.

Vragen? Mail naar info@optietrading.com

Tot zo op de chat, en anders: een fijne dag!

Rene vd Vondervoort