Het beursjournaal van woensdag 19 mei

De start van de dag was euforisch. De dappere voorbeurshandel zorgde ervoor dat de DAX op een nieuwe hoogste koers ooit kon openen. Ook de AEX kon met een GAP-UP openen. Snel na de start namen de verkopers het over en was het feest alweer voorbij. Het Afdruiprek.

Het beursjournaal van woensdag 19 mei.

Terugblik gisteren.

 

Het was feest bij opening. Wallstrreet had het een dag eerder geweldig gedaan en de futures kleurden gifgroen. De AEX was weer aanbeland bij de 710 punten; het niveau waar het al 7 weken rondom heen schommelt. Gisteren probeerde de handel het dus opnieuw, maar het werd een gemiste kans. De AEX kon nog wel met een plus sluiten. De slotstand was op 705 punten.

De techsector deed het wel geweldig. Deze fondsen behoorden bij de winnaars van de dag. De omzet was met 2.0 miljard euro op een gemiddeld niveau.

Het marktbeeld van het slot op het damrak. 

De beurzen op wallstreet begonnen eveneens opgewekt, maar in de avond verdween ook hier de kooplust. Het slot was op het laagste punt van de dag. Zie hieronder het totaalbeeld en de grafiek van de nasdaq van gisteren.

 

beursjournaal

De trend van de AEX

De rebound was vorige week donderdag gestart. De AEX klom tijdens deze rebound van 677 naar 710 gisteren. Dat lijkt even te veel van het goede. :Het shortsignaal kwam er gisteren aan het eind van de sessie. De AEX sloot onder de MA50. Dat was de hele week nog niet gebeurd.

De trend van de NASDAQ

De nasdaq nadert weer bijna de cruciale steun. Daaronder is het HIDE U.

 

Crypto-crash gaat verder

De crash was gisteren even gestopt, maar gaat vandaag weer in alle hevigheid verder.

Volg het nieuws terwijl het gebeurt!

Het laatste nieuws van meer dan 100 bronnen!

 

Vooruitblik vandaag

Gisteren was de start met een gap-UP, vandaag is de start met een gap-DOWN.  De vraag is of de kopers het tijdens deze grote expiratieweek hoog kunnen houden. Gisteren leek het erop, vandaag is een rode start.

 

 

De service optietrading

Op de chat van optietrading traden we verschillende portefeuilles. Voor zowel korte als langere termijn.

Ben je beginnende optiebelegger? Je kunt alle begeleiding krijgen die je wilt!

We hebben ook een privé-chat, discretie is gewaarborgd.

Vragen? Mail naar info@optietrading.com

Tot zo op de chat, en anders: een fijne dag!

Rene vd Vondervoort