Het beursjournaal van donderdag 3 juni

Na de records van dinsdag was het gisteren een rustdag op de beurzen. De bewegingen waren klein. Het werd een inside-day. De AEX eindigde 0.42% hoger op 718.93  Er heerst een soort van stilte voor de storm. Wie knippert het eerst met zn ogen? 

Het beursjournaal van donderdag 3 juni

Terugblik gisteren

Het was dus een inside day. De AEX kwam niet boven of onder de koersen van een dag eerder. De DAX idem dito.  Er was wat terughoudendheid op de beurzen, maar na opening wallstreet konden de beurzen de eerdere verliezen van de dag weer rechtzetten. Het slot was sterk bij het hoogste niveau van de dag.

De winnaar van de dag werd het volatiele BESI met een plus van 2.7%. Shell was een goeie tweede . Adyen droeg de rode lantaarn met een daling van 2%.

 

beursjournaal

 

Op wallstreet was het ook een terughoudende start, maar de laatste uurtjes werden ook daar de verliezen teruggedraaid. Eind goed al goeT

 

De trend van de AEX

Er is niet veranderd aan de trends en aan de patronen die er staan. Op de korte termijn staat er een grote stijgende wig, die is nog niet afgerond en zolang dit niet het geval is, is het onzeker of de top er staat. Breekpunt blijft de 706 zone.

In de daggrafiek staat er een grote megafoon TOP. Zowel de stijgende wig als de megafoon voorspellen een grotere beweging de andere kant op. Maar nogmaals, het startschot is nog niet gegeven.

 

Vooruitblik vandaag

Een groene start, zoals het heurt. De kopers zullen uiteraard een poging doen om de toppen nog hoger te zetten. Nu we toch bezig zijn…

Volg het nieuws terwijl het gebeurt!

Het laatste nieuws van meer dan 100 bronnen!

De service optietrading

Samen traden, samen sparren? Never trade alone!

Op de chat van optietrading traden we verschillende portefeuilles. Voor zowel korte als langere termijn. Je bent welkom!

Vragen? Mail naar info@optietrading.com

Rene vd Vondervoort