De NASDAQ begint te kraken

Terwijl de AEX al maanden rondjes om de 760 punten maakt, laat de technologiebeurs NASDAQ een ander patroon zien.  Misschien is het zelfs zo dat er een afgerond toppatroon staat op deze index!

NASDAQ eindelijk aan het toppen?

We hebben de focus eigenlijk altijd op de AEX.  Maar die index is de laatste maanden erg saai. Ja, een paar fondsen binnen de AEX zijn loodrecht gegaan, maar de AEX zelf weet al maanden geen toppen te plaatsen. Dat is een veeg teken. Het lijkt alsof de index op de NASDAQ moet wachten. De NASDAQ is namelijk met een ijzersterke beweging bezig, maar aan alles komt een keer een einde. Het zou zomaar kunnen dat een 5-wave afgerond is. ALS dat klopt, kunnen we de komende weken een stevige correctie verwachten. (Doe je mee?)

We hebben onze focus wat verlegd naar de NASDAQ vanwege het feit dat veel aandelen binnen deze index afgelopen tijd loodrecht zijn gegaan. Loodrecht, nou, DAN weet je het wel. Veel van deze aandelen zijn nu toppend.

 

Het gaat te ver om alles hier te bespreken, maar het moraal van het verhaal is dat onderstaande aandelen dit jaar veelal zijn verdubbeld in koersen, terwijl de winsten dat niet deden. Dat vraagt om moeilijkheden. (Lees: enorme kansen om deze aandelen komende tijd te bespelen met optieconstructies.

APPLE

 

MICROSOFT

TESLA

NVIDIA

META

De aex heeft ook wel een interessant patroon staan, maar het is natuurlijk allemaal wat minder spectaculair dan de koersontwikkelingen van de NASDAQ aandelen.

AEX

 

 

 

AANBIEDING van de service optietrading

 

We bespreken de gehele dag de beurzen op onze vip chat. Iedereen heeft een ander werkkapitaal en wil daarom ook anders traden. Er zijn zeer veel mogelijkheden. Beleggen in opties is veel meer dan LONG of SHORT roepen. De chat is gezellig en ook leerzaam. Als je zin hebt, we hebben een leuke actie. Neem een kwartaal abonnement en we laten het lopen tot het eind van het jaar! voor aanmelden of info: mail info@optietrading.com

 

Een goede handelsdag gewenst!

 

Rene