We zien meer bevestiging van onze signalen!

Sinds de top van bijna 2 maanden geleden, zien we meer en meer bevestiging van onze signalen.  Soms is het lastig, soms is het gemakkelijker om een relevante trenddraai op de beurzen te signaleren.  Begint het al kritiek te worden?

Bevestiging van signalen

Voor de duidelijkheid: zekerheden bestaan er niet met beleggen, beurzen gaan hun eigen weg en doen vaak net iets anders dan je zou mogen verwachten. Het is dan ook het beste om niet te handelen op je verwachting, maar mee te doen met de huidige situatie/trend.  Dat lijkt simpel, maar is het toch niet. Iedereen ziet namelijk dezelfde standen op de beurzen, maar iedereen interpreteert het anders. Wij zien momenteel meer en meer bevestiging van onze signalen.

 

Wat zien we dan?

De maandgrafiek van de AEX laat een top en een lagere top zien. Er is nog 1 week te gaan voordat de maand (en het kwartaal) wordt afgesloten. De laatste candle zal dus nog veranderen. Een top en een lagere top dus. Zo begint elke trenddraai. Het kritieke punt is duidelijk nog niet bereikt voor de AEX. Maar als het maandslot onder de middellijn van de bollingerband is, mogen de bulls zich serieus zorgen gaan maken. Onze favoriete indicator geeft alvast een knipoog aan de verkopers.

AEX

 

De AEX is niet leidend, de leidende index is de NASDAQ. En de leider laat precies hetzelfde zien. Een top en een lagere top, maar ook onze indicator onderin staat op een kruispunt. Hoeveel neerwaartse ruimte wil je hebben? We verheugen ons nu al op het komend jaar!

NASDAQ

 

De service optietrading

In onze gezellige en leerzame VIP chatrooms bespreken we de hele dag indices en interessante aandelen. Zowel de korte als langere termijn.  Neem er eens een kijkje? Het is bijna gratis en belangrijker, het is vooral lucratief!  Sinds we onze blik hebben verruimd hebben we prima rendementen. Voor zowel de kleine als de grotere belegger!

De VIP service van optietrading

En af en toe krijg je een berichtje, daar doen we het voor!

 

We zien u graag als nieuw abonnee op de chat. En anders: een lucratieve handelsweek gewenst!

Rene vd Vondervoort